`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu ai inteles , mai citeste o data , eu ziceam ca iti faci singur de lucru pentru ca pe tine te intreb , ca eu nu stiu sa fac , nu am zis ca nu m-ai ajutat , ca sa stie lumea , EL ma ajuta la tot ce inseamna electrica/electonica , pentru ca eu sunt paralel

Comment

• merci ,e foarte simplu ptr mine cu din astea

Comment

• ) acuma el cica e modest ))

Comment

• si un virtual tunning multumesc baieti
          Attached Files

Comment

• azi am vazut masina prin vaslui dar nu mai avea virtual tuning

Comment

• a fost tata cu niste treburi :-P virtual tuningul se vede numai in garaj , pe strada e invizibil )) si tot nu am aflat ce are masina , de tot scoate sunetul ala :| azi am vazut o masina din aia , cu care impodobeau baietii bradul , a coborat o bordura , dar mai tare , si s-a auzit EXACT la fel ca a mea :|

Comment

• a venit mosul , maine poze , pentru ca inca nu l-am montat

Comment

• in jumatate de ora e pe masina , poze , mai pe seara
                  Attached Files

Comment

• spor la treabă ,un tips îţi mai trebuie
                    Mâine îl văd pe viu

Comment

• Nu se muleaza bine "difuzorul" caci orbesti pe ceilalti cu farurile "bine reglate".
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by user2000 View Post
                        azi am dat cu silicon bordul
                        poze :
                        E bine ca l-ai dat...poate asa mai scap si eu de praful din atmosfera...pentru ca tot se va duce la tine...
                        Ce reprezinta pozele 8,12,15?
                        Last edited by valeriuciprian; 17 December 2011, 23:17.
                        sigpic

Comment

• Nu iti vine difuzoru , ca te bucurii la 100 ron si dai tepe ...sa-ti fie rusine !!
                          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• @matheo66c : sa inteleg ca tu esti mai glumet asa de felul tau nu ?
                            @valeriuciprian: in poza 8 , e deformat exact deasupra gaurii de esapament
                            12 15 nu pea se intelege pentru ca am facut poza cu telefonul care-l aveam la indemana :| (camera VGA) in poza 12 e cand am facut 50k si in 15 cand am facut 60k
                            @Mariusrs: poftim ? eu dau tepe ? ) asta-i cea mai buna gluma pe ziua de azi , pana acum ... stii ce a facut prietenul tau ? intreaba-l de cand mi-a trimis amortizoarele, imi da mesaj si suna incontinuu (cu injurii), de genul :"mu*stule j*g de om care esti , cel mai f**ut dinte moldoveni , sa ma p*s pe familia ta , sa-ti rupi piciorul " etc restu chiar nu pot sa le pun pentru ca trebuie sa scriu numai cu *** plus ca nu-mi mai inspira incredere , cine / ce imi garanta mie ca nu-mi pune in loc amortizoarele lui vechi , scurse sparte , ? a ? dupa aia sa raman si fara bani , si fara amortizoare , daca ai tu asa mare incredere in oameni nu ai decat sa i le cumperi tu , asta e o discutie OFF !!! topic si se incheie aici toti de la care am cumparat stiu ca nu fac chestii de genul asta , sa fac o comanda si sa nu o mai ridic , etc ...

Comment

• Originally posted by user2000 View Post
                              @matheo66c : sa inteleg ca tu esti mai glumet asa de felul tau nu ?
                              Cu cei care gandesc in genul "ma doare-n cot de restul,mie sa-mi fie bine",nu!

Originally posted by user2000 View Post
                              momentan eu sunt foarte multumit de cum mi-am reglat farurile , imi dau toti flash , ca am faza lunga , si cand le dau eu flash raman chiori toata viata ) am sa pun o poza mai pe seara la mine pe my ride , daca gasesc aparatul foto ;)
                              Si asta chiar nu a fost gluma!
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google